Underholdning til værtshuse og bodegaer – vi har lavet en liste

Er du ansvarlig for et værtshus eller en bodega? Så leder du med garanti også efter noget sjov underholdning, som du kan kan have på dette værtshus eller denne bodega. Her laver vi en lille gennemgang af de muligheder, du eventuelt har for at lave noget underholdning for dine gæster på dit værtshus.

Skal du booke strip?

Det kan være en ret god ide at overveje at booke strip, hvis du gerne vil lave sjov underholdning for folkene på dit værtshus eller bodega. Det er trods alt ikke så ofte at man lige oplever dette. Ofte vil du kunne modtage rigtig mange gæster, som gerne vil tjekke stedet ud, hvis du booker strip. På den måde kan du altså også benytte denne mulighed for at få endnu flere kunder ind af døren og til at sprede god stemning omkring stedet.

Hvis du gerne vil booke strip, så kræver det dog naturligvis også, at du faktisk gør plads til denne person. En stripper skal helst gerne have den plads de kræver, når de går i gang med deres arbejde. Tag derfor også en god snak med stripperen, før i laver en fast aftale. På den måde kan I se, hvorvidt det overhovedet er en mulighed for dig.

Du skal naturligvis også lige undersøge sagen lidt nærmere og finde ud af præcis hvilket firma du skal booke strip fra. Ligesom med alle andre former for services så er der ret stor forskel på den kvalitet, som man kan modtage af det enkelte firma. Der er nogle som har nogle rigtig gode strippere, hvorimod andre ikke er nær så erfarne. Det er noget der er værd at undersøge, før du smider penge efter denne form for underholdning.

Pop quiz for de lokale

Hvis strip ikke lige er noget for dig eller dit klientel, så kan du i stedet kigge på en mulighed for at holde en pubquiz for de lokale. Det kan blive rigtig populært, hvis du får lavet en god tradition omkring dette. Du kan for eksempel gøre det til en fast ting hver anden tirsdag? Eller måske skal det godt blot være en enkelt gang i måneden, at I holder det.

Uanset hvad så kan det være meget sjovt at holde en god pub quiz, da det kan tiltrække rigtig mange. Det kan dermed også være en god måde hvormed, du kan få endnu flere ind ad døren. Det er også noget, som de unge for eksempel godt kan lide. Så hvis du føler at du generelt tiltrækker det ældre klientel, så kan en pubquiz være en måde hvormed du får et lidt bredere publikum.

Det er dog vigtigt også at lave en rigtig god pop quiz, når du nu invitere folk til at deltage i den. Den skal helst gerne være udfordrende nok, til at man ikke finder den nem. Men derudover skal man også være i stand til faktisk at svare på spørgsmålene.

Karaoke aftener

Til sidst kan du overveje at afholde nogle karaoke aftener på dit værtshus. Det kan jo også være meget sjovt, hvis man har nogle meget sangglade gæster. Ligger du ofte mærke til, at de bryder ud i skrål og sang om fredagen og lørdagen? Hvorfor ikke gøre det lidt officielt ved at holde nogle gode karaoke aftener.

Præcis ligesom strip så kræver det dog også at du lige gør plads til det og du finder det rette udstyr frem. Det kan trods alt kræve lidt plads hvis du vil lave en scene, hvor folk kan træde op på og synge karaoke. Derudover skal du også have styr på alt udstyret, som skal benyttes under karaoke.