Lasergame eller Laser tag?

Hvis du gerne vil give din familie, dine venner eller dine kollegaer en god oplevelse, kan du tage dem med til Laser tag. Det er et sjovt og udfordrende spil, der nemt kan være en del af et større arrangement såsom fødselsdag, polterabend, firmafest eller noget helt fjerde.

Forskellen på lasergame og lasertag

Lasergame og laser tag er to begreber, der dækker over det samme spil. Det handler nemlig om, at du og dine medspillere får en laserpistol og bliver bragt ind på en bane. Her bliver I delt op i to hold, eller også er I alle mod alle. Herefter gælder det om at skyde ”de andre”, mens du selv forsøger at undgå at blive skudt. Vinderen er den, der har skudt flest, når spillet er slut.

Vær kræsen med, hvor du spiller laser tag

Hvis du skal have den fulde oplevelse ud dit spil lasertag, er det vigtigt, at omgivelserne er de rette. Derfor bør du vælge et spillested, hvor de har nogle fede og udfordrende baner.

Det er også vigtigt, at stedet er stort nok til, at du kan have alle dine medspillere med dig. Stil derfor krav til spillestedets faciliteter.

Vigtigt med god service

Der er mange gode laser tag-steder i Danmark. Men det der virkelig adskiller de gode steder fra de bedste, er deres service. Du får en langt bedre oplevelse, når du har en motiveret og engageret instruktør, der kan både vejlede og heppe. Derfor bør du også gå efter et spillested, der er kendt for sin høje grad af service. Det vil helt klart betale sig.

Sørg for, at stedet har det nyeste udstyr

Laser tag er ingen ny opfindelse i Danmark. Derfor kan du også godt risikere, at nogle af stederne har noget gammelt udstyr, der trænger til at blive udskiftet. Derfor bør du altid sikre dig, at dit spillested holder sig opdateret inden for det nyeste udstyr til laser tag. Det giver dig ganske enkelt en bedre oplevelse. Når udstyret er gammelt, risikerer du nemlig, at det ikke længere registrerer skud korrekt. Det kan i sidste ende betyde, at det er det forkerte hold, der bliver udråbt som vindere. Det går jo ikke.

Vælg et sted med hyggelige omgivelser

Hvis I skal spille laser tag som en del af en begivenhed, er det rart, hvis I bagefter kan sidde ned og få noget at spise eller drikke. I så fald er det en god idé at vælge et spillested, der har nogle hyggelige omgivelser.